Cautam ajutor in casa pentru gatit si supraveghere copii.
 
Lucas are 7 ani, (impliniti in Septembrie) merge la scoala de la 7:15 pana la 3:00.
Dillon are 4 ani, (impliniti in August)         la gradinita. Gradinita se deschide la 7:30 - si inchide la 5:30
Sophie are 2 ani (impliniti in August)         acelasi program precum Dillon  
 
Datorita programului, sunt zile in care pot sa-i las eu pe cei mici la gradinita si or sa fie zile in care vor trebui dusi de dvs.
Cu cat or sa fie mai devreme gata de plecare cu atata o sa aveti mai mult timp liber personal fara nimeni in casa.
in 99% din zile vor fi ridicati de la gradinita de catre mine sau sotie.
Sotia lucreaza o saptamana ON si o saptamana OFF program de 12 ore... dar de multe ori lucreaza shifturi extra in saptamana libera si nu se stie cat de des poate ea sa-i lase la gradinita.
Cineva trebuie sa fie acasa la ora 2:45 cand autobuzul se intoarce de la scoala.
Am mentionat de gatit. Nu suntem pretentiosi la mancare, nu avem alergii si nu ne asteptam sa gatiti in fiecare zi.
De asemenea daca sunt alimente care nu le gasiti la noi in casa suntem deschisi sa incercam.
De la 2:45-3:00 pana la ora 5:30 e doar Lucas acasa (de multe ori afara, in gradina, pe terenul de baseball care e langa casa noastra, sau vizavi la vecini)
De la 5:30 sunt si ceilalti copii acasa si de cele mai multe ori si eu acasa sau sotia (in timpul ei liber).
Daca se intampla ca sa vin sa-i las si sa plec sa invat (in perioada examenelor nu pot sa invat in casa deoarece prea multe distractii si copii nu ma lasa) o sa aveti de stat cu copiii in jur de maxim 3 ore singura cu ei.
Noi incercam sa-i punem in pat gata de culcare la ora 8:30.
In cazul in care se intampla ceva si nu pot sa-i ridic eu sau altcineva de la gradinita, vor trebui adusi de la gradinita pe jos (sau un carucior unde intra amandoi).
Lucas este un baiat de mare ajutor si mereu incearca sa impresioneze.
Daca conduceti si este vreo masina acasa, puteti lua masina desi e foarte aproape.
Laundry trebuie facut dar nu o sa va lasam numai pe dvs. De asemenea nu trebuie sa ne faceti noua Laundry. Copiilor si dvs.
Curatenie in casa nu trebuie facuta zi de zi si nici la 2 zile. Daca o data pe saptamana se da cu un aspirator si se sterge parchetul/praful este mai mult decat bine.
Nu avem mobila multa si nu incercam sa mai achizitionam nimic :)
Atata timp cat suntem acasa putem si noi sa maturam in bucatarie sau sa spalam vasele sau ce mai este facut prin casa.
Treburile din imprejurul casei eu ma ocup de ele.
Din cand in cand, eu si sotia iesim langa casa (sunt multiple restaurante cu muzica live la 5 minute de mers pe jos de casa) seara dupa ce copii sunt toti in pat si dorm.
Nu iesim in fiecare saptamana si de multe ori se poate implini luna si nu iesim seara.
Cateodata (in 2014 au fost 2) are work dinners unde trebuie sa o insotesc si cineva trebuie sa ramana cu copii in casa. De obicei nu sunt mai devreme de ora 7:00 PM si nu se intarzaie mai mult de ora 10:00 PM
In weekends de multe ori fugim cu totii de aici prin Charlotte (la 2 ore distanta), si ramanem acolo peste noapte sau mergem la plaja care e la 6 ore distanta.
Daca doriti sa mergeti cu noi sunteti bine venita si cazarea si mancarea noi o platim. Vrem sa va simtiti ca intr-o familie nu ca si cum sunteti angajatul nostru.
Poate odata pe an eu si sotia plecam afara din oras fara copii pentru un weekend (sau 2 noapti). Anul acesta am plecat o singura data, anul trecut nu.
De asemenea anul acesta am plecat la ziua cuiva in Charlotte pe care o cunoastem de 5 ani de zile si a trebui sa ramanem acolo peste noapte din cauza oboselii si nu vrem sa ne riscam sa conducem 2 ore pe timp de noapte.
Avem un catel (nu a muscat niciodata pe nimeni indiferent de situatie) care sta mai mult pe afara. Noaptea in casa.
Pe timp de iarna o scoatem afara de cateva ori pe zi si in rest sta in cusca deoarece roade cam tot ce prinde prin casa si nu vrem.
Daca va plac animalele si vreti sunteti binevenita sa plecati cu catelul l-a plimbare.
Avem si o pisica care vine din cand in cand in casa... are locul ei si nu deranjeaza pe nimeni dar de cele mai multe ori sta pe afara.
Vad ca de cand s-a lasat frig ... sta ceva mai mult in casa langa cusca la catel. ambele animale le avem de multi ani si sunt vaccinate la zi, nu au purici sau nici o alta boala.
Unde locuim este un apartament jos (micut) care incepem sa-l inchiriem (pe termen scurt) de pe data de 26 decembrie.
Daca doriti sa faceti extra bani, il rearanjati si curatati dupa ce pleaca lumea din el si aveti $75 de fiecare data la ziua respectiva.
Se pot face de la $300 la $750 in plus pe luna. In functie de cate rezervari sunt.
In luna Decembrie  am 2 rezervari pt 3 zile si in luna ianuarie am o alta rezervare pentru cateva zile. Or sa fie mult mai multe nuntul a fost publicat acum o saptamana.
Adresa noastra este 189 Clark ST, Blowing Rock, NC 28605
Telefonul meu este 305-798-2443
La 10 minute este un orasel mai mare, plin de viata si tanar deoarece este o universitate renumita ( Apalachian State University) Oraselul se numeste Boone.
mai sunt multe orasele de jur imprejur cu foarte multe festivale.
De jur imprejurul casei sunt parcuri, piscina, lacuri, restaurante, baruri, muzee,outlett mall, hiking trails, bicycles trails. Avem si o bicicleta noua extra pe care puteti sa o folositi fara nici o problema.
Oraselul este foarte SAFE, de multe ori noi nu inchidem usa la casa sau la masini. politia este la 3 minute de mers pe jos de noi.
Puteti sa folositi orice exista in casa inafara de calculatorul de casa, care inafara de mine si de sotie nu are nimeni acces la el.
Din primavara pana se termina toamna, in weekenduri sunt concerte de muzica live in parcul din spatele casei si pe iarba din fata unui hotel/restaurant/bar din apropriere.
Pana in luna Mai a anului 2015, cam acesta este programul. VACANTA DACA DORITI SE POATE PE TIMP DE VARA SI STABILITA DIN TIMP.
Cautam pe cineva pe termen lung si de cuvant.
Sper ca nu am omis nimic, iar daca aveti intrebari va rog sa nu va fie jena sa le adresati.
Cel mai simplu este sa cautati adresa noastra pe google maps si sa vedeti asezarea. de asemenea gasiti Blowing Rock Elementary School (scoala baiatului mare) si First Baptist Church (gradinita copiilor mici).
Pe harta se poate sa nu va arate drumul cel mai scurt de acasa pana la gradinita deoarece noi o taiam prin spatele casei, pe la lac, prin park. si in 2 minute ajunge la strada Moris unde e si scoala si gradinita.
Salariul este negociabil si va rugam ca atunci cand ne sunati sa aveti deja pregatita o suma si sa ne anuntati.
 
Multumesc.